Ένα πάρτυ για το βιβλίο

by Nyctophilia

Ένα πάρτυ για το βιβλίο

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα βιβλία!

Στις 20 Ιουνίου 2020, διοργανώνουμε Ένα πάρτυ για το βιβλίο, μια γιορτή από αναγνώστες για αναγνώστες, ένας τρόπος να γιορτάσουμε τα βιβλία μαζί με άλλους βιβλιόφιλους σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς να φύγουμε καν από το σπίτι μας.

Μαγειρεύουμε τα δικά μας φαγητά και γλυκά εμπνευσμένα από βιβλία, φτιάχνουμε τα δικά μας ποτά, αλκοολούχα ή μη, εμπνευσμένα από βιβλία, ντυνόμαστε με έμπνευση χαρακτήρες της λογοτεχνίας, των κόμικς ή εξώφυλλα βιβλίων και γινόμαστε μια τεράστια, διαδικτυακή, βιβλιοφιλική παρέα.

Θέλετε κι εσείς να γιορτάσετε μαζί μας;

Στις 20 Ιουνίου λοιπόν, φωτογραφίζετε τα φαγητά και τα ποτά που ετοιμάσατε και το ντύσιμο που επιλέξατε με έμπνευση τα βιβλία και ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, γράφοντας λίγα λόγια για την έμπνευσή σας, στο προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #enapartygiatovivlio, για να είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτυ!

Μην ξεχάσετε να επισημοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο, βγάζοντας το δωρεάν εισιτήριό σας στο enapartygiatovivlio.gr!

Διαγωνισμός βιβλιοέμπνευσης

Έχουμε όμως και δώρα για εσάς! Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες με φαγητά εμπνευσμένα από βιβλία, με ποτά εμπνευσμένα από βιβλία και με ντυσίματα εμπνευσμένα από βιβλία αντίστοιχα, θα βραβευτούν με -τι άλλο;- βιβλία.

Ετοιμαστείτε και ελάτε όλοι, αναγνώστες, συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, λέσχες ανάγνωσης, εκδοτικοί οίκοι, να ανταλλάξουμε συνταγές, στυλιστικές προτάσεις, να πάρουμε έμπνευση και ιδέες από βιβλία και για βιβλία και να γίνουμε όλοι μαζί κομμάτι της μεγαλύτερης διαδικτυακής βιβλιοπαρέας στην Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και στο Facebook.

Facebook Event https://www.facebook.com/events/271322617567345
Δηλώστε συμμετοχή στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο enapartygiatovivlio@gmail.com.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά