Διαγωνισμός Cosplay Fantasy Champions 2019

by Nyctophilia

Ο διαγωνισμός Cosplay «Φantasy Champions» επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά προκειμένου να αναδείξει τους φετινούς Υπέρμαχους της Φαντασίας. Εμπνευστείτε από το fantasy universe της επιλογής σας, κατασκευάστε την στολή σας και λάβετε μέρος στον πιο φανταστικό cosplay διαγωνισμό της χρονιάς!

Ο Διαγωνισμός θα λάβει χώρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Οι ώρες θα ανακοινωθούν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Αναμείνατε απάντηση εντός τριών ημερών για την επιβεβαίωση της αίτησής σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
Όροι συμμετοχής στο ΦantastiCon Cosplay – Φantasy Champions 2019

 1. Ο διαγωνισμός είναι ατομικός και όχι ομαδικός.
 2. Θα βραβευτούν οι τρεις υποψήφιοι με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από το κοινό.
 3. Δεν επιτρέπονται όπλα στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής ένωσης και σε κανέναν χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ.
 4. Οι στολές θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες όχι αγορασμένες από το εμπόριο.
  5 Επιτρέπονται κοστούμια από όλες τις τέχνες του φανταστικού (λογοτεχνία, κινηματογράφο, κόμικ, παιχνίδια κλπ).
 5. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του Cosplay δύο ώρες πριν τον διαγωνισμό. Θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες τους μισή ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού.
 6. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα ενός συνοδού για βοήθεια παρουσίασης της στολής τους. Τα μέλη και οι εθελοντές του ΦantastiCon δεν μπορούν να είναι συνοδοί των cosplayers πριν ή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
 7. Μοναδικός κριτής για την ανάδειξη των νικητών θα είναι το ακροατήριο που θα βρίσκεται μέσα στο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού Cosplay και το οποίο θα επιλέξει τους νικητές με ψηφοφορία.
 8. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές από τη Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 0.01 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 23.59.
 9. Από τη συμμετοχή και την ψηφοφορία αποκλείονται τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου φίλων φανταστικού – ΦantastiCon, οι υπάλληλοι της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και οι υπάλληλοι του Hellenic American College.
 10. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού όποτε αυτοί κρίνουν απαραίτητο με σκοπό την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Βρείτε το event και στο Facebook.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά