Η Paramount ανακοίνωσε την ημερομηνία προβολής του “Pet Semetary”

by Nyctophilia

Οι δημιουργοί του “Starry Eyes” Kevin Kolsch και Dennis Widmyer είναι αυτοί που έχουν αναλάβει το remake της ταινίας του 1989 “Pet Semetary”, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Stephen King.

Πριν λίγες μέρες, η Paramount ανακοίνωσε την ημερομηνία προβολής της ταινίας, η οποία ορίστηκε για τις 19 Απριλίου 2019.

Το βιβλίο βγήκε το 1983 και διηγείται την ιστορία του Louis Creed που μετακομίζει μαζί με την οικογένειά του σ’ένα σπίτι κτισμένο δίπλα από ένα ινδιάνικο νεκροταφείο ζώων. Θρύλοι λένε πως ό,τι θαφτεί εκεί επιστρέφει στην ζωή. Έτσι, όταν ο μικρός του γιος σκοτώνεται, ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να τον θάψει εκεί…

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά