Κάλεσμα προς συγγραφείς: “Στα Όνειρα της Φαντασίας”

by Nyctophilia

Στα Όνειρα της Φαντασίας
Συλλογή διηγημάτων από τις εκδόσεις Allbooks

Αναρωτήθηκες ποτέ τι κοινό έχουν οι Howard Philip Lovecraft, Clark Aston Smith, Robert Ervin Howard και Robert Bloch;

Εκτός από το γεγονός πως είναι τεράστιοι συγγραφείς και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα ονομάζουμε Λογοτεχνία του Φανταστικού, όλοι τους αναδείχτηκαν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Weird Tales. Και όχι μόνο δημοσίευαν εκεί τις ιστορίες τους μα πληρώνονταν γι’ αυτό.

Σήμερα, 100 περίπου χρόνια μετά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για όποιον γράφει διηγήματα στα ελληνικά. Αυτό το κενό θέλουν να καλύψουν οι εκδόσεις Allbooks, αγκαλιάζοντας το όνειρο του συγγραφέα Κεσκίνη Χρήστου και δημιουργώντας την σειρά «Στα Όνειρα της Φαντασίας». Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν θεματικές συλλογές διηγημάτων από Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για τα διηγήματά τους.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο «Πολεμικές Ιαχές». Πολεμιστές και πολεμίστριες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, φανταστικοί ή υπαρκτοί περιμένουν να διηγηθεί κάποιος την δική τους ιστορία. Αναμένουμε τα δικά σας διηγήματα (2.500 με 5.500 λέξεων) ως τις 21 Δεκεμβρίου 2019 με την ελπίδα να κερδίσουμε αυτόν τον «πόλεμο».

Υπεύθυνοι της Σειράς:

Κεσκίνης Χρήστος
Βλάχος Φίλιππος

Mail επικοινωνίας: info@allbooks.gr
Τηλέφωνο: 6938742764

Πηγή:allbooks.gr

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά