Απεβίωσε ο Αυστραλός συγγραφέας τρόμου Robert N. Stephenson

by Nyctophilia

Ο Αυστραλός συγγραφέας τρόμου και εκδότης Robert N. Stephenson απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών. Είχε ξεκινήσει την συγγραφική του καριέρα γράφοντας ποιήματα, και γύρω στα 30 του χρόνια ξεκίνησε να γράφει διηγήματα και μυθιστορήματα.

Έχει στο ενεργητικό του αρκετά βραβεία, ανάμεσά τους τα ” The Black Dog” και “Aurealis Award”, ενώ έτρεχε και μια καμπάνια στο kickstarter για μια ανθολογία τρόμου για το 2020.

Είχε εκδώσει την πολύτομη ανθολογία The Worlds of SF, F & H, έχει γράψει πάνω από 100 διηγήματα, ενώ το πιο γνωστό του έργο ήταν το “Uttuku: The Book of Darkness.

Ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που στήριζε νέους συγγραφείς ως ατζέντης και επιμελητής, ήταν εκδότης δύο περιοδικών (“Altair” και “Gothic Reign”), ενώ κουβαλούσε μια δραματική ιστορία ζωής γεμάτη καταχρήσεις από αλκοόλ και ναρκωτικά, αλλά και μια περίοδο κατά την οποία ήταν άστεγος.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το προσωπικό του site και να κατεβάσετε δωρεάν κάποια έργα του: robertnstephenson.com

Cover pic από το προφίλ του στο Facebook.

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα., συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά