Αποκάλυψη αφίσας και trailer για τον “Δόκτωρ Ύπνος” του Stephen King

by Nyctophilia

Redrum! Redrum! Το “Δόκτωρ Ύπνος” ακολουθεί τη ζωή του Danny Torrence ως ενήλικα πλέον. Ο Torrence, ο οποίος έχει συνηθίσει πια τις δυνάμεις του, ξαφνικά ρίχνεται σε έναν νέο κόσμο τρόμου όταν συναντά ένα παιδί με παρόμοιες δυνάμεις. Δυστυχώς, μια λατρεία γνωστή ως The True Knot έχει τα δικά της, επικίνδυνα σχέδια γι ‘αυτό το παιδί.

Ο σκηνοθέτης Mike Flanagan έχει αποδείξει ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για τη μεταφορά των έργων του Stephen King, μετά την εκπληκτική και τρομακτική μεταφορά του βιβλίου “Το παιχνίδι του Gerald”, και τώρα αναλαμβάνει έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του King. Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος κάποιον καλύτερο γι’ αυτή τη δουλειά.

Με ένα cast που περιλαμβάνει τον Ewan McGregor, την Rebecca Ferguson, τον Jacob Tremblay και τον Bruce Greenwood, η ταινία “Δόκτωρ Ύπνος” βρίσκεται αναμφίβολα ανάμεσα στις πολυαναμενώμενες ταινίες τρόμου του 2019.

Εσείς, είστε έτοιμοι να ξανασυναντήσετε τον Danny Torrence και το χάρισμά του; Είστε έτοιμοι να δείτε την νέα μεταφορά του Flanagan σε έργο του King; Είστε έτοιμοι για το “Doctor Sleep”;

Η αφίσα της ταινίας

Δείτε το trailer

Από την IMBD

Years following the events of “The Shining”, a now-adult Dan Torrence meets a young girl with similar powers as his and tries to protect her from a cult known as The True Knot who prey on children with powers to remain immortal.

Director: Mike Flanagan
Writers: Stephen King (based on the novel by), Mike Flanagan
Stars: Rebecca FergusonEwan McGregorJacob Trembla

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα., συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά