Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για τον Guillermo del Toro

by Nyctophilia

To Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ (Hollywood Chamber of Commerce) με περηφάνια ανακοινώνει πως ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro θα τιμηθεί με το 2,669ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ (Hollywood Walk of Fame) την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 στις 11:30 π.μ. Το αστέρι αφορά την κατηγορία Σκηνοθεσίας και θα τοποθετηθεί στην οδό 6918 Hollywood Boulevard μπροστά από το Line Store.

“Ο Guillermo del Toro είναι ένας σκηνοθέτης με πολύ δημιουργικότητα και ζωντανή φαντασία. Έχει δώσει τον παλμό σε μια σφαίρα φαντασίας που έχει γοητεύσει και καταπλήξει τους θεατές!”

δήλωσε η Ana Martinez, παραγωγός του Hollywood Walk of Fame. “Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ είναι περήφανο που θα τον τιμήσει για το ιστορικό έργο του!” πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη του αστεριού θα πραγματοποιηθεί από την Rana Ghadban, πρόεδρο και CEO του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, τον σκηνοθέτη J.J. Abrams και την τραγουδίστρια / στιχουργό Lana Del Rey.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.nightmarishconjurings.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα., συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά