Διαφημιστείτε στη Nyctophilia.gr

by Ιλέην Ρήγα
Διαφημιστείτε στη Nyctophilia.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να προβληθείτε στο πρώτο ελληνικό webzine αφιερωμένο στη λογοτεχνία και τέχνη του τρόμου και του φανταστικού, με σταθερό και συνεχώς αυξανόμενο αναγνωστικό κοινό και δυνατή παρουσία στα social media.

Αν η επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας αφορούν τον κόσμο του Τρόμου και του Φανταστικού, στείλτε μας μήνυμα στο mail

info.nyctophilia@gmail.com

με θέμα μηνύματος “για το διαφημιστικό τμήμα”, ώστε να σας προτείνουμε το πακέτο διαφήμισης που αντιστοιχεί καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τα πακέτα διαφήμισης περιλαμβάνουν banners (υπάρχει η δυνατότητα να τα σχεδιάσουμε εμείς, εσείς απλά μας στέλνετε τα στοιχεία και το λογότυπό σας) στην αρχική σελίδα και στο πλαϊνό τμήμα των άρθρων, διαφήμιση στο διμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό “Phantasmal”, καθώς και κοινοποίηση της επιχείρησης και των προϊόντων σας στο newsletter μας, στη σελίδα μας στο Facebook και στο instagram.

Δίνουμε προτεραιότητα στους ενδιαφερόμενους που ανήκουν στον χώρο του Φανταστικού. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά