Νέα Κυκλοφορία: “Κρυμμένη στο χώμα” της Gytha Lodge

by Nyctophilia

ISBN: 978-960-605-826-4
Εκδότης: Διόπτρα
Ξενόγλωσσος Τίτλος: She lies in wait
Μεταφραστής: Ιλάειρα Διονυσοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: 25/09/2019
Αριθμός σελίδων: 472
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
Κατηγορία: CRIME FICTION

Ιούλιος 1983
Η βραδιά είναι ιδιαίτερα ζεστή όταν μια παρέα επτά εφήβων αποφασίζει να κατασκηνώσει στο δάσος. Όλοι τους είναι έξυπνοι, όμορφοι, και το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό. Η μικρότερη της παρέας, η Ορόρα Τζάκσον, είναι πανευτυχής που την κάλεσαν να πάει μαζί τους.
Όλα κυλούν όπως συνήθως: πίνουν, χορεύουν, μαλώνουν, ανταλλάσσουν τα πρώτα φιλιά. Κάποια ζευγαράκια γλιστρούν στις σκιές του δάσους, και κάποιοι μένουν πίσω με τη ζήλια και την ερωτική απογοήτευση να τους βασανίζουν. Το ξημέρωμα θα τους βρει όλους εκεί.
Όλους εκτός από την Ορόρα…
Οι φίλοι της ισχυρίζονται πως την τελευταία φορά που την είδαν, το βράδυ προτού πάει για ύπνο, ήταν μια χαρά. Ξεκινάει μια εξονυχιστική έρευνα, μα η έφηβη παραμένει άφαντη.
Τριάντα χρόνια αργότερα, το πτώμα της Ορόρα βρίσκεται θαμμένο σε μια κρυψώνα στο έδαφος, για την οποία γνώριζαν μόνο οι έξι φίλοι. Ο επιθεωρητής Τζόνα Σινς, νεαρός αστυνομικός τότε στη μικρή τους πόλη, αναλαμβάνει να λύσει την παλιά υπόθεση που ανοίγει ξανά. Τώρα είναι αποφασισμένος να μάθει επιτέλους τι συνέβη εκείνη τη βραδιά.

Η έρευνά του θα φέρει την παρέα πίσω στο δάσος, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με τα γεγονότα που οδήγησαν τη φίλη τους στον θάνατο και άλλαξαν τους ίδιους για πάντα…

Τι αριστούργημα! Ένα πολυεπίπεδο, κοφτερό σαν λεπίδα θρίλερ, μα ταυτόχρονα μια τρυφερή ωδή στην απώλεια και την επιθυμία. Ετοιμαστείτε να σας στοιχειώσει.

A. J. Finn, συγγραφέας του best seller Η Γυναίκα στο Παράθυρο

Το μυστήριο συναρπάζει χαρίζοντας αναπάντεχες ανατροπές, παραπλανητικά στοιχεία και στιγμές πλούσιας αστυνομικής έρευνας που θα λατρέψουν οι πιστοί του είδους.

Kirkus Reviews (starred review)

Δεν σταματάς να γυρίζεις τις σελίδες!

The Sunday Times Crime Club

Μια καθηλωτική ιστορία πόθου, αντιπαλότητας και φόνου.

The Sunday Times

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά