Ο Marilyn Manson πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά του “The Stand” του Stephen King

by Nyctophilia

Τον Ιανουάριο, το κανάλι CBS All Access έδωσε εντολή για μια νέα μεταφορά του βιβλίου “Το Κοράκι” του Stephen King (γραμμένο το 1978), η οποία σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Josh Boone και το σενάριο ο Ben Cavell. Στο πρωταγωνιστικό cast συμμετέχουν οι James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Greg Kinnear, Odessa Young, Henry Zaga, ενώ έγινε γνωστό πως προστίθεται και ο Marilyn Manson!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο “Revolver”, αποκάλυψε ο ίδιος πως θα έχει έναν ρόλο στη σειρά:

“Shooter [Jennings] and I did a cover of “The End” by the Doors, for a new miniseries of The Stand by Stephen King, which I’m also going to be acting in”.

Ο Shooter [Jennings] και εγώ δουλέψαμε ένα cover του τραγουδιού των Doors “The End” το οποίο θα ντύσει την μίνι σειρά ” The Stand”, από το βιβλίο του Stephen King, στην οποία σειρά θα έχω και εγώ έναν ρόλο.

Ο Manson και ο Jennings συνεργάζονται για ένα νέο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος της χρονιάς.

Η σειρά θα ζωντανέψει το apocalyptic όραμα του King ενός κόσμου που έχει αποδεκατιστεί από την πανούκλα και έχει βρεθεί ανάμεσα σε μια μάχη μεταξύ καλού και κακού. Η μοίρα της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια μιας γυναίκας 108 χρονών, της Μητέρας Abagail, και μια χούφτα επιζώντων. Οι χειρότεροι εφιάλτες τους ενσαρκώνονται σε έναν άντρα με θανατηφόρο χαμόγελο και εξωπραγματικές δυνάμεις, τον Randall Flagg, τον Σκοτεινό Άντρα.

Παραγωγοί θα είναι ο Jimmy Miller και ο Richard P. Rubinstein.

Πηγή: crypt-teaze.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα., συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά