Deadly tattoos: μια ελληνική, μικρού μήκους, ταινία τρόμου

by Nyctophilia

Η διαδικτυακή ταινία μικρού μήκους “Dark tale – Deadly tattoos” έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου στο youtube στις 21 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για μια ταινία θρίλερ μικρού μήκους που συνιστά την αρχή του πειραματισμού πάνω σε αυτό το είδος ταινιών στον ελλαδικό χώρο, καθώς τέτοιες προσπάθειες είναι λιγοστές παρ’ όλη την αγάπη του κοινού για αυτή την σεναριακή θεματολογία.

Η Κάλλια (Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου)

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της νεαρής Κάλλιας, η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο. Η σχέση τους βαίνει ανεμπόδιστα καθώς συγκατοικούν. Οι ισορροπίες όμως διαταράσσονται όταν ένα βράδυ εμφανίζεται στην κοινή τους δουλειά ο σατανικός πρώην της Κάλλιας, Abe. Παραγγέλνει το ποτό του στον Αλέξανδρο και από τότε ξεκινάνε τα δεινά του ζευγαριού. Όλη η ήρεμη πραγματικότητα της Κάλλιας ανατρέπεται κλιμακωτά ως το αναιρετικό φινάλε.

Η Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο. Στο ρόλο της Κάλλιας μέσω της ματιάς της σκηνοθέτιδας βλέπουμε μια καθημερινή γυναίκα με ανάγκες για οικειότητα και συναισθηματική εγγύτητα όμως με ένα μεγάλο μυστικό καλά κρυμμένο μέσα της. Το δίπολο, νέα σχέση και σατανική πρώην σχέση στοιχειώνει τη ζωή της, όπως και τα μάγια του Abe. Οι λήψεις του Αντώνη Σκαραμαγκά, σε συνδυασμό με το graphic design του Zouan Kourtis δίνουν μια τρομακτική όσο και σατανική διάσταση στο εγχείρημα και δημιουργούν τρόμο, ένταση και προσμονή για την επόμενη σκηνή. Εξάλλου όπως δηλώνει η σκηνοθέτιδα, Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου:

Στόχος μου ήταν η δημιουργία ατμόσφαιρας μυστηρίου, τρόμου και αισθησιασμού που κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο ενώ διεγείρει τις αισθήσεις του κοινού. Ο κλιμακούμενος τρόμος που κόβει την αναπνοή παραγόμενος σε συγκεκριμένες σκηνές, αλλά και η αγωνία καθ΄ όλη την διάρκεια θεωρώ ότι κατατάσσουν την ταινία σε μια σειρά από ολοκληρωμένα δομικά θρίλερ.

Πρωταγωνιστούν
Κάλλια: Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου
Abe: Abe Wilfred Cooperberg
Αλέξανδρος: Αλέξανδρος Τριανταφύλλου
Ιουστίνη: Justine Φιλιππίδου 
Μανώλης: Μανώλης Μυταράς
Θοδωρής: Θοδωρής Κεμπαπτσής

Δείτε την ταινία

Η σερβιτόρα Κάλλια δουλεύει στο ίδιο bar με το αγόρι της, Αλέξανδρο.Μάλιστα συγκατοικούν και όλα πηγαίνουν περίφημα. Όμως, ένα βράδυ κάνει την εμφάνιση του στο μαγαζί που εργάζονται, ο μυστηριώδης και σατανικός πρώην της, Αbe. Έκτοτε η ζωή του ζευγαριού παίρνει μια δραματική τροπή, καθώς ο Abe χρησιμοποιεί τις μαγικές του δυνάμεις για να τους χωρίσει, όπως κάνει κάθε φορά που η Κάλλια βρίσκει κάποιον να φτιάξει την ζωή της. Άραγε θα τα καταφέρει η Κάλλια να γλιτώσει από τον παρανοϊκό και δαιμόνιο πρώην της ή όχι;

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα., συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά